Ma 2024. május 27. hétfő - Hella napja van. Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Sukoró-Velencetavi Horgász Egyesület

Tisztelt Látogató!

A Sukoró-Velencetavi Horgász Egyesület 1990-ben alakult. Azóta a Magyar Országos Horgász Szövetség és a Horgászegyesületek Fejér Megyei Szövetségének tagegyesületeként fejti ki tevékenységét. Egyesületünk alapvető célja és feladata tagjaink érdekképviselete, horgászokmányokkal, engedélyekkel történő ellátása. Komoly hangsúlyt helyezünk az érdeklődő ifjú nemzedék horgásszá nevelésére. Segítséget nyújtunk horgászvizsgára való felkészülésükben, de nem csak ifjúságivá cseperedett horgászat iránt érdeklődő, hanem a felnőttek számára is. Egyesületünk egy Velencei-tó környéki Egyesület sem vízkezelési joggal, sem csónakkikötő feletti rendelkezési joggal nem bír.

Napijegy (24 órás területi engedély) vásárlására az idei évtől csak elektronikus úton van lehetőség. Ára: változatlanul 2.500,- Ft.

Településünkhöz legközelebb a Kukacka Horgászbolt, nyitva márciustól, Velencén az Enyedi közben található.

Elérhetőségeink: sukoroihorgasz@sukoro.hu, www.sukoro.hu, valamint +36-70-9488218

 

Deák Zoltán

elnök

 

Tisztelt Horgásztársam!

Sok minden más mellett engedélyváltás szempontjából is rendhagyó volt a tavalyi év. Köszönöm megértésedet és türelmedet! Kérem további megértő türelmedet, hiszen a 2021. év is így indul. Jogszabályi korlátozások végett és egészségünk védelme okán csoportos engedélyváltási időpontokat egyenlőre nem írok ki.

Az engedélyek kiváltását természetesen biztosítom folyamatosan. Kérlek tavalyi Állami jegy és fogási naplódat ÖSSZESÍTVE dobd be a postaládámba (Fehérvári út 21.) és egy papíron írd bele, hogy az idei Állami jegyen kívül kérsz-e területi engedélyt is. Írd rá továbbá telefonszámodat, amin értesíteni tudlak amikor elkészült, valamint, ha tavaly óta személyi igazolványod száma, vagy lakcímed megváltozott. Az engedélyek elkészüléséig néhány nap türelmedet kérem. Aki messzebbről érkezik, vagy más okból nehézséget jelent kétszer eljönnie hívjon telefonon, egyeztetünk időpontot, amikor megvárhatja engedélyét.

Egyesületünk  tagdíjai, az ESZH (szövetségi bélyeg), az Állami jegy és fogási napló árai nem változtak.

A Velencei-tavi területi engedélyek árait és az éves horgászrendet mellékelem.

Kérlek, ne fizesd be, ne utalj előre, engedélyváltáskor megbeszéljük!

Fontos változás, hogy 2021-től területi engedélyek és napijegyek csak elektronikus úton vásárolhatók!

Kérlek amennyiben lehetőséged van rá az Állami jegy kiváltása után vásárold meg a horgaszjegy.hu oldalon, ha nem lehetséges természetesen a HORINFO rendszeren keresztül megoldom.

Felhívom a figyelmedet, hogy Állami Horgászjegy és fogási napló alapáron annak a horgásznak adható, aki előző évi Fogási Naplóját leadta! A leadási határidő: 2021. február 28-a! Kérlek az Állami jegyet és fogási naplódat az Egyesület címére a fentiek szerint eljuttatni szíveskedjél. Aki Fogási Naplóját nem, vagy határidőn túl, vagy nem szabályszerűen kitöltve (figyelemmel az év közbeni vezetésre és az összesítésre) adja le Állami Horgászjegy és fogási naplót (emelt díjasan) további 3.000,- Ft megfizetése esetén kaphat!

Kérem azon horgásztársaimat, akik másik Egyesületbe igazoltak, vagy más okból kiléptek Egyesületünkből a fenti elérhetőségek valamelyikén tájékoztatni szíveskedjenek!

Ezen körlevélben felszólítom azon tagtársaimat, akik tagdíjaikkal több, mint egy éve (2019-ben sem rendezték) hátralékban vannak, 2021. február 28-áig elmaradásukat fizessék meg, ellenkező esetben Egyesületünk Alapszabályának 8. szakasz 11. bekezdése alapján az Egyesület tagjai sorából törölni fogom!

Vigyázzatok Magatokra, vigyázzunk Egymásra!

Kívánok minden Horgásztársamnak Jó Egészséget, Boldog Új Évet!

Sukoró, 2021. január  
 
 
 
 
 
Tisztelt Horgásztársam!
 
Ebben az évben 30 éves Egyesületünk 2020. szeptember 12-én megtartotta éves rendes, egyben tisztújító közgyűlését, Sukorón az Általános Iskola aulájában. A tervezett ünnepi közgyűlést a koronavírus által okozott kockázatokra való tekintettel később fogom összevívni.
A közgyűlésen elismerésben részesítettem Erős Ferenc vezetőségi tagot (távollétében) Egyesületünk
vezetőségében 30 éven át végzett munkájáért, valamint Pigniczki Lajos ifjúsági bizottsági tagot az ifjú
horgásznemzedék tanításában végzett odaadó munkájáért.
A beszámolók elfogadása után a Közgyűlés a vezetőség javaslatára, Alapszabály módosítás keretében, megszüntette az eddigi bizottságokat, mivel létszámunk jelentősen, 100 fő alá csökkent. A felügyelő bizottság törvényileg nem kötelező 100 fő alatti taglétszámnál, így a Közgyűlés Egyesületünk létszámát korlátozta 100 főben.
Az eddigi vezetőség tagjai közül, korábbi vezetőségi ülésen, Erős Ferenc vezetőségi tag korára, Horváth János gazdasági vezető magánéletében történt változásokra hivatkozva tisztségéről lemondott.
Egyesültünk vezetősége a Közgyűlés döntése alapján: elnök: Deák Zoltán, titkár: Varga Sándor, gazdasági vezető: Dr. Csapó Csilla, vezetőségi tagok: Nagy György és Deák Péter.
Ezúton köszönöm meg az eddigi vezetőség, valamint bizottságok munkáját, köszönöm Mészárosné Hegyi Gyöngyi polgármester Asszonynak, hogy biztosította a Közgyűlés megtartásának helyszínét, valamint az Önkormányzat ózongenerátorát, amivel délután fertőtleníthettem az aulát.
Végezetül a következő öt év vetőségének kívánok jó munkát!
 
 
 
Készítette: NeoSoft
Fel