Ma 2024. május 27. hétfő - Hella napja van. Holnap Emil, Csanád napja lesz.

ZP-1-2019 - Sukoró zártkert Kőbányai és Hegyaljai út infrastrukturális fejlesztése

 ZP-1-2019 - Zártkerti Program

Lakossági tájékoztató

 

Kedvezményezett neve: Sukoró Község Önkormányzata

A projekt címe: Sukoró zártkert Kőbányai és Hegyaljai út infrastrukturális fejlesztése

Pályázati azonosító: 2398-8/2019/HERMAN

Elnyert támogatási összege: 10 242 804,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: Sukoró Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be zártkerti ingatlanok megközelítését szolgáló önkormányzati tulajdonú és kezelésű út felújítására a „2019. évi PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA a zártkerti besorolású földrészletek mezőgazdasági hasznosítását segítő, infrastrukturális hátterét biztosító fejlesztések támogatására (Pályázat kódja: ZP-1-2019)” című felhívásra.

Az elnyert támogatásból az alábbi a támogatási kérelemben szereplő, a Sukoró külterületi (Velencei hegység) Gádé hegyi Kőbánya úti (1855 hrsz) felső szakaszának és Hegyalja út (1837/2 hrsz) zártkerti helyi kezelésű utak felújítását, valamint a Völgy utca 1925 hrsz-ú út melletti ingatlanok kisfeszültségű közcélú villamosenergia-hálózathoz kapcsolódó csatlakozóvezeték kiépítése és egyedi mérőhely kitakarítását valósította meg.

Az önkormányazt célja a zártkerti részek vonzóvá, rendezetté tevése a pályázat eredményeként teljesült, a kőbánya út felső szakasza is baleset- és járműkár mentesen megközelíthető, a megfelelő járhatóság biztosította vált, valamint a Völgy utcában a kijelölt ingatlan tulajdonos árambekötése is megvalósult.  

Projekt befejezési dátuma: 2020.11.09.

Támogató: Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft

Készítette: NeoSoft
Fel