Ma 2024. július 21. vasárnap - Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Sukoró Sportbarátok Közhasznú Sportegyesület

 
    

 

SUKORÓ SPORTBARÁTOK KÖZHASZNÚ SPORTEGYESÜLET

8O96. Sukoró. Berkenye u.15.
Adószám:185O21O5-1-O7
Banksz:1O4O5O66-5O5O5649-53551OO7
Képviselő: Halász Kriszta
Tel: +36-3O-428-11-O6
sukorosport@freemail.hu
 
 

Egyesületünket 2008-ban 23 fő alapította azzal a céllal, hogy hozzájáruljon a Sukorón és a Velencei-tó környékén élő emberek hasznos szabadidő eltöltéséhez, egészséges életmódra neveléséhez. Fontos feladatunknak érezzük a sporttal (tömegsporttal) való megismertetést, a sport, mint életforma elterjesztését, a rendszeres mozgást és a sportos életszemléletet.

Programjainkkal minden korosztály figyelmét szeretnénk felhívni a mozgás, a sport jelentőségére, egészségmegőrző, betegségmegelőző és összetartó szerepére. Az Egyesület jelenlegi taglétszáma 70 fő.

A programok sokszínűsége révén minden korosztály megtalálja a maga számára hasznos és értékes kikapcsolódást. Csodálatos környezetünket kihasználva rendszeresen gyalogos túrákat szervezünk .A programok kapcsán elsősorban a Velencei -tó környékén található turisztikai célpontokat keressük fel .Célként tűztük ki Fejér megye és hazánk távolabbi tájainak, értékeinek megismerését, ezért évente 2 alkalommal autóbuszos kirándulásokat szervezünk. A programok az egész település lakosságának szólnak, így a hátrányos helyzetű családoknak, felnőtteknek is lehetősége nyílik a mozgásra, kikapcsolódásra, az ország megismerésére.

Évente, tavasszal és ősszel asztalitenisz bajnokságot szervezünk gyermekek és felnőttek részére. Tagjaink a település kultúrházában heti rendszerességgel tartanak edzéseket.

Női tagjaink heti 2 alkalommal kondicionáló és gerinc tornán vesznek részt.

Teniszes társaink  nyáron szabadtéren, télen fedett  sátorban sportolnak.                                       

Az Egyesület petanque szakosztályának  tagjai tavasztól őszig házi bajnokság keretében játszanak. A játékosok egy része hazai és nemzetközi versenyeken is részt vesz. 

Alakulásunk óta a tagság igényeinek figyelembevételével szakosztályokat hoztunk létre: ( női torna, tenisz , asztalitenisz, petanque, nordic walking ) . 

Mindenki érdeklődési körének megfelelően talál sportágat.

A programok során létrejött kapcsolatok a hétköznapokban is tovább fejlődnek  és barátságokká alakulnak. Egyesületünk az évek folyamán egy jól működő közösséggé fejlődött.       

 

  Halász Kriszta                   

     elnök                    

 +36-30-4281106                              

 
Készítette: NeoSoft
Fel