Ma 2024. június 18. kedd - Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.

Posta

 
Posta
 
 
Cím: Sukoró, Fő u. 44.
Telefon: 06 (22) 589-004

Nyitva tartás:
hétfőtől péntekig: 8.00 - 16.00 óráig
               ebédidő: 12:00-12:30
Szolgáltatások:
• Levélpostai küldemények kezelése
• Csomagfeladás
• Újságok, folyóiratok, képeslapok árusítása
• Készpénz be- és kifizetés, bankkártyával is
• Biztosításkötés
• Értékpapír (kincstári takarékjegy) szolgáltatás
• Lottózó
• Táviratfeladás

A Postahivatalból kérésre telefax üzenetet is lehet küldeni.
 
 
 
 
Postai hírek
Ezúton szeretném felhívni a tisztelt lakosság és üdülő tulajdonosok figyelmét arra, hogy a kézbesítők munkáját nagyon megkönnyítenék azzal, ha az ingatlanon a házszámot elhelyeznék, és a posta üzletszabályzatban előírt kézbesítésre alkalmas levélszekrényt is kihelyeznének az ingatlanra.
Idéznék a posta szabályzatból:
"Az ingatlan tulajdonosa vagy a címzett köteles gondoskodni a levélküldemények elhelyezésére és sérülésmentes biztonságos tárolásra alkalmas, megfelelő méretű, zárható, a címnek megfelelő jelzéssel ellátott levélszekrény rendelkezésre állásáról úgy, hogy a levélszekrény megközelítése közvetlenül biztosított legyen, a postai küldemények kézbesítését végző személy testi épségét ne veszélyeztesse különösen is figyelemmel kell lennie az állattartás szabályainak betartására.
A kézbesíthetőség érdekében a levélszekrénynek a következő követelményeknek kell megfelelnie:
-a bedobó nyílás minimális mérete 30X 230 mm
-a bedobó nyílás középvonalának földtől, padlószinttől mért távolsága 700 és 1700 mm közötti
Ha a belterületi közterületi címen nincs megfelelő levélszekrény, a Posta legalább harmincnapos határidő kitűzésével felszólíthatja a címzettet a jogszabálynak megfelelő levélszekrény kihelyezésére. A felszólítással egyidejűleg a Posta felhívja a címzett figyelmét arra, hogy amennyiben ezt elmulasztja, a Posta levélszekrényben kézbesítendő postai küldemények kézbesítését nem kísérli meg.
Ha a Posta a felszólításban meghatározott határidő végéig a címzettől nem kap értesítést arról, hogy megfelelő levélszekrény felszerelése megtörtént, akkor a továbbiakban a Posta a levélszekrényben kézbesíthető postai küldeményeket kézbesíthetetlenként kezeli és azt "kézbesítés akadályozott" jelzéssel a feladó részére visszakézbesíti.
 
Közreműködésüket köszönjük!
Sukorói Posta dolgozói
 
 
Készítette: NeoSoft
Fel