Ma 2024. május 27. hétfő - Hella napja van. Holnap Emil, Csanád napja lesz.

PolgármesterTisztelt Látogatónk!
 

Szeretettel köszöntök minden új és   visszatérő látogatót Sukoró község   megújult internetes honlapján.
 

A mindenre kiterjedő ügyfélbarát kapcsolat megerősítése számunkra fontos, ezért a honlapunkon megjelenő ismertetőkkel, szolgáltatásainkkal azt a célt kívánjuk elérni, hogy Ön minél több aktuális információt megtaláljon településünkről.
 
Bízunk abban, hogy oldalainkat böngészve, ismertetőink, programjaink felkeltik érdeklődésüket és hasznos információkat találnak a tájékoztatóinkban. Az itt lakók, a telek- és nyaralótulajdonosok jobban megismerhetik lakókörnyezetüket, a messzebbről „ide szörfözők” pedig reméljük, hogy kedvet kapnak ahhoz, hogy személyesen is ellátogassanak településünkre, megismerjék Sukorót és mindazt a természeti, települési értéket, amire büszkék vagyunk.
 
Szívből kívánok mindenkinek a honlapunkon jó barangolást, és őszintén remélem, hogy nem csak a világhálón keresztül, hanem a valóságban is személyesen találkozhatunk.
 
Bízom abban, hogy vendégeink tartalmas élményekkel gazdagodva, jó hírünket viszik majd magukkal, és sokan közülük nem csak turistaként, hanem akár gazdasági szereplőként, befektetőként, vagy éppen letelepedési szándékkal térnek vissza településünkre.
 
Látogatását, érdeklődését köszönöm!
 
Mészárosné Hegyi Gyöngyi Éva    
polgármester    
                                 
 
   
Készítette: NeoSoft
Fel