Ma 2024. június 18. kedd - Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.

Jegyző 
 
Tisztelt Látogatónk!
 
 
dr. Berzsenyi Orsolya vagyok.
2013. április 2-től látom el a jegyzői   feladatokat a Sukorói Közös  Önkormányzati  Hivatalban Sukorón és  Zichyújfaluban.
 
 
1977-ben születtem Székesfehérváron. Az általános iskolát Pákozdon végeztem el, majd a József Attila Ciszter Gimnáziumban érettségiztem Székesfehérváron. Az első diplomámat 2000-ben a Debreceni Agrártudományi Egyetem környezetgazdálkodási szakán szereztem. Az első munkahelyemen a DRV Zrt. Székesfehérvári Igazgatóságán 4 évig dolgoztam környezetvédelmi területen mérnökként.
 
Igazgatási és szociális ügyintézőként 2004- től kezdtem dolgozni Sukorón a Polgármesteri Hivatalban. Köztisztviselői munkám során lehetőségem volt a település lakosságának nagy részével és a helyi sajátosságokkal, jellemzőkkel megismerkedni.
A munkámon kívül a sukorói férjemen és családján keresztül is szorosan kötődöm a településhez.

A Hivatalban eltöltött 9 év alatt tudatosan készültem a jegyzői hivatásra. Második diplomámat már munka mellett a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem; 2009-ben jogi doktorrá avattak.
Idő közben letettem a közigazgatási alap- majd szakvizsgát és az anyakönyvvezetői szakvizsgát is.
A 2010. évi Közigazgatási Szakmai Ifjúsági Napok keretében kiírt pályázaton "Az önkormányzat szerepe és felelőssége a szociális ellátórendszerben -különös tekintettel a családtámogatásra" című pályamunkámért országos III. díjat kaptam.

A közigazgatásban eltöltött évek során az egyetemi elméleti képzettséghez jelentős gyakorlati tapasztalat társul. 2011. március 1-től aljegyzőként végeztem a munkámat.

Rendszeresen részt veszek a képviselő-testületi üléseken, azok előkészítő- és utómunkálataiban. Részt vettem az országos és helyi választások lebonyolításában és a legutóbbi népszámlálásban is.

Fontosnak tartom, hogy minél több olyan szakmai fórumon részt vegyek, ami a napról - napra változó jogszabályi környezetben a napi munkavégzést elősegíti, hatékonyabbá teszi.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a közigazgatás szolgáltatás jellege. Fontosnak tartom, hogy az ügyfél elégedett legyen, esetleges problémái rövid idő alatt és ügyfélbarát módon kerüljenek megoldásra.

Munkám során arra törekszem, hogy szakmailag felkészült, lelkiismeretes munkát végezzünk a hivatal dolgozóival közösen, a sukorói és zichyújfalui lakosok és ingatlantulajdonosok érdekében és megelégedésére.

Sukoró, 2013. április 21.

                                                                                  dr. Berzsenyi Orsolya
                                                                                                                                          jegyző

Készítette: NeoSoft
Fel