Ma 2024. május 27. hétfő - Hella napja van. Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Sukorói Toldi Géza Emlékpark -Sportpark

 

Kedves Sukoróiak!

TOLDI GÉZA EMLÉKPARK ÉS SUKORÓI SPORTPÁLYÁK HÁZIRENDJE AZ ALÁBBIAKBAN OLVASHATÓ

 

Jelen házirend mindenkire vonatkozik, aki valamilyen formában a Toldi Géza emlékpark területén lévő sportpályákat igénybe veszi.

A pályák berendezési és felszerelési eszközeit csak rendeltetésüknek megfelelően lehet használni!

A mellékelt idősávokban lefoglalt pályákat, csak a megállapodás szerinti igénybevevő használhatja!

A pályákra csak a megfelelő pályacipőben lehet rámenni. 

Tilos a pályákra asztalokat, székeket rátenni, magas-, tűsarkú cipővel rámenni! A rekortán futókörön és a műanyag borítású pályán görkorcsolyázni és kerékpározni szigorúan tilos!

A létesítményt mindenki csak saját felelősségére használhatja. A pályák igénybevétele 12 év alatt csak felnőtt kíséretével lehetséges.

A pályákon vagy annak környezetében bekövetkező balesetekért a pálya üzemeltetője felelősséget nem vállal. Az pálya állagmegóvásáért a kulcsot átvevő anyagilag felel.  Az igénybe vevő átadás-átvételi aláírásával igazolja a pálya állapotát igénybevétel előtt és után.

A pályára csak a sportolók, a szakvezetők és a játékvezetők léphetnek be! A nézőknek, hozzátartozóknak a pályán kívül kell tartózkodniuk!

A pályán hagyott értéktárgyakért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Minden okozott kárt az üzemeltetőnek jelenteni kell. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt minden esetben meg kell téríteni!

A sportpark egész területén tilos a dohányzás!

A pályára tilos üveget bevinni, rágógumit eldobni, ételt, szeszesitalt fogyasztani, tudatmódosító szereket használni, dohányozni, gyúlékony anyagot bevinni!

Kérjük, az edzések, mérkőzések után összegyűlt PET palackokat összegyűjteni és szemetesbe kidobni szíveskedjenek!

futballpálya, valamint a kósárlabda pálya díja 15.000, - Ft/óra,  füves futballpálya bérleti díja 20.000,- Ft/óra. A bérleti díjat az önkormányzat pénztáránál munkanapokon, ügyfélfogadási időben lehet befizetni.

A kulcs a piactéren a színpad melletti oszlopon kihelyezett dobozban átvehető.

Aki a házirendet megsérti, figyelmeztetés után meghatározott időre vagy véglegesen kitiltható a pályáról, s ellene akár hatósági eljárás is indítható. A házirend betartása közös érdekünk.

 

A házirend a mai napon: 2020.05.16-án lép életbe.

 SUKORÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

 
 
Készítette: NeoSoft
Fel