Ma 2023. március 27. hétfő - Hajnalka napja van. Holnap Gedeon, Johanna napja lesz.

Sukorói Toldi Géza Emlékpark -Sportpark

 

Kedves Sukoróiak!

TOLDI GÉZA EMLÉKPARK ÉS SUKORÓI SPORTPÁLYÁK HÁZIRENDJE AZ ALÁBBIAKBAN OLVASHATÓ

 

Jelen házirend mindenkire vonatkozik, aki valamilyen formában a Toldi Géza emlékpark területén lévő sportpályákat igénybe veszi.

A pályák berendezési és felszerelési eszközeit csak rendeltetésüknek megfelelően lehet használni!

A mellékelt idősávokban lefoglalt pályákat, csak a megállapodás szerinti igénybevevő használhatja!

A pályákra csak műfüves pályacipőben, terem vagy tornacipőben lehet rámenni. Tilos a stoplis cipő használata!

Tilos a pályákra asztalokat, székeket rátenni, magas-, tűsarkú cipővel rámenni! A rekortán futókörön és a műanyag borítású pályán görkorcsolyázni és kerékpározni szigorúan tilos!

A létesítményt mindenki csak saját felelősségére használhatja. A pálya igénybevétele 12 év alatt csak felnőtt kíséretével lehetséges.

A pályán vagy annak környezetében bekövetkező balesetekért a pálya üzemeltetője felelősséget nem vállal. Az pálya állagmegóvásáért a kulcsot átvevő anyagilag felel.  Az igénybe vevő átadás-átvételi aláírásával igazolja a pálya állapotát igénybevétel előtt és után.

A pályára csak a sportolók, a szakvezetők és a játékvezetők léphetnek be! A nézőknek, hozzátartozóknak a pályán kívül kell tartózkodniuk!

A pályán hagyott értéktárgyakért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Minden okozott kárt az üzemeltetőnek jelenteni kell. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt minden esetben meg kell téríteni!

A sportpark egész területén tilos a dohányzás!

A pályára tilos üveget bevinni, rágógumit eldobni, ételt, szeszesitalt fogyasztani, tudatmódosító szereket használni, dohányozni, gyúlékony anyagot bevinni!

Kérjük, az edzések, mérkőzések után összegyűlt PET palackokat összegyűjteni és szemetesbe kidobni szíveskedjenek!

A pálya használata sukorói lakcímmel rendelkezők számára ingyenes, egyébként 6.000, - Ft/ óra támogatói jeggyel lehet igénybe venni, amelyet az önkormányzat pénztáránál munkanapokon, ügyfélfogadási időben lehet befizetni.

A kulcs a piactéren a színpad melletti oszlopon kihelyezett dobozban átvehető.

Aki a házirendet megsérti, figyelmeztetés után meghatározott időre vagy véglegesen kitiltható a pályáról, s ellene akár hatósági eljárás is indítható. A házirend betartása közös érdekünk.

 

A házirend a mai napon: 2020.05.16-án lép életbe.

 SUKORÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

 
 
Készítette: NeoSoft
Fel