Ma 2019. szeptember 18. szerda - Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.

TOP-1.1.3-15 ZÖLD PONT - Helyi termelői piac kialakítása Sukorón

 

 
Kedvezményezett neve: Sukoró Község Önkormányzata
Projekt címe: ZÖLD PONT - Helyi termelői piac kialakítása Sukorón
Szerződött támogatás összege: 55 760 676 forint
Támogatás mértéke: 100%
Projekt tartalmának bemutatása: A pályázat keretein belül tervezünk egy olyan jól megközelíthető, frekventált helyen levő, vizesblokkal, fix elárusító standokkal és megfelelő számú parkolóval ellátott piacot, amely minden igényt kielégít és a település fejlődéséhez elengedhetetlen.
A projekt rövid távú célja, olyan fejlett helyi piaci környezet kialakítása, amely által javul a Sukorói vállalkozások működési környezete, amely középtávon vidéki együttműködések erősödéséhez vezethet. Emellett megfelelő infrastrukturális alapot ad működőképes helyi vállalkozások megerősödéséhez, növekedéséhez és a településkép javításához. Továbbá támogatja a helyi és környékbeli lakosságot, akik a termelői piac kialakításával egészséges és megbízható forrásból származó élelmiszerekhez jutnak.
A projekt hosszú távú célja, hogy hozzájáruljon, a Velencei-tó és környékének életébe való központi szerep betöltéséhez, a helyi foglalkoztatottság növeléséhez, valamint az alapszintű szolgáltatások bővítéséhez, ezzel a betelepült vállalkozások, őstermelők versenyképességének növeléséhez, termékskálájuk színesítéséhez.
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.12.31.
Projekt azonosító száma: TOP-1.1.3-15-FE1-2016-00001
 
Készítette: NeoSoft
Fel