Ma 2020. szeptember 24. csütörtök - Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.

Agárdi Termálfürdőgyógyászati akció!

Tisztelt Fejér Megyei Nyugdíjasok!

Tájékoztatni szeretnénk településüket, hogy az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő gyógyászati akciója, a nagy érdeklődésre való tekintettel, 2020. január 1. és 2020. február 29. között ismét igénybe vehető.  Az akciót a megszokottak szerint kizárólag érvényes nyugdíjas igazolvány, lakcímkártya és vény bemutatásával igényelhetik vendégeink.                                         

Az akcióról bővebben tájékoztatásként:

2020. január 1-től Fejér megye nyugdíjasainak a fürdő regeneráló, TB által finanszírozott gyógykezeléseit kedvezményes áron és pihentetően komfortos környezetben nyújtjuk. Adott kedvezmény szerint abban az esetben, amennyiben a maximális 60 kezelést (medencefürdő, gyógymasszázs, iszapkezelés, víz alatti sugármasszázs, súlyfürdő, szénsavfürdő, víz alatti csoportos gyógytorna) igényli a vendég, a 42.000Ft – 51.000Ft helyett 21.000Ft-ért veheti igénybe a gyógyulást elősegítő szolgáltatásokat (350Ft/ kezelés).

Felajánlásunk célja, hogy hozzájáruljunk többek között az Ön által vezetett település lakosságának ilyen jellegű regenerálódásához, pihenéséhez, nem utolsósorban egészségmegőrzéséhez.

Bővebb információt az ismertető plakáton, illetve honlapunkon https://www.agarditermal.hu/2020/01/01/furdonk-gyogyaszati-akciojat-meghosszabbitottuk/ oldalon találnak.

Szeretettel várjuk!
 

 
2020.01.15
Készítette: NeoSoft
Fel