Ma 2024. május 27. hétfő - Hella napja van. Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Egészségnap 2024.03.02.

MINDEN SUKORÓI LAKOST SZERETETTEL VÁRUNK AZ INGYENES SZŰRŐVIZSGÁLATOKRA!!! 
 
 
 
Sukoró Község Önkormányzata idén márciusban is megszervezi települési Egészségnapját. A 2011. óta minden évben megrendezésre kerülő eseményen a különböző mozgásformák kipróbálása mellett számos ingyenes egészségmegőrző szűrővizsgálat várja Sukoró település lakosságát, valamint a Vöröskereszt munkatársainak köszönhetően véradásra is lehetőség nyílik.

Bédné Molnár Hajnalka védőnő és Hudákné Huszár Éva Kinga szakasszisztens sok éve tartó lelkes szervezői munkájának köszönhetően idén is számos új vizsgálati lehetőség színesíti az Egészségnapot: a vérnyomás és vércukorszint mérés mellett koleszterinszint mérés, gerinctorna és jógabemutató, méhnyakrák, melanóma szűrés, tüdőszűrés, prevenciós előadások, látás és hallásvizsgálat, valamint bőrgyógyászati szűrés is várja a résztvevőket.

Egészségünk a legfontosabb kincsünk – vallja Mészárosné Hegyi Gyöngyi Éva polgármester asszony, hozzátéve, hogy a megelőzés a legfontosabb, ezért is örül, hogy minden évben sok sukorói él a lehetőséggel és ellátogat az ingyenes települési Egészségnapra.

Szeretettel várunk idén is minden sukoróit!

 
2024.02.29
Készítette: NeoSoft
Fel