Ma 2019. június 18. kedd - Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.

I. Velencei Esküvőkorzó és Jegyesek Bálja

 
 A nagy napról - másként
Sok száz esküvővel és több évnyi tapasztalattal a háta mögött szervez a sukorói jegyespárok számára is hiánypótló rendezvényt Igari Balázs esküvőmentor. A családok évéhez szervesen kapcsolódó tematikával, a múzeumok éjszakája ötlete nyomán valósul meg idén február 16-án az Esküvők Éjszakája. Varázslatos központi helyszíne Sukoró szomszédja, a Velence Korzó, illetve az itt megrendezendő I. Velencei Esküvőkorzó és Jegyesek Bálja. Az esemény fővédnöke Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.
A szórakoztató programok és az esküvőtervezéshez kötődő szolgáltatások mellett, jegyeseknek szóló, a sikeres házasság és családtervezés témáját felölelő előadások, a családtámogatási rendszert, a gyermekvállalás fontosságát, illetve a házasságkötés jelentőségét taglaló informatív workshopok várják majd a sukorói jegyeseket is. A magyar értékek az esküvői ruhák vonalán is megjelenik, ugyanis magyar dizájnerek alkotásait vonultatják fel.
A célközönség a Velencei-tavi járások jegyespárjai, a tóparti romantika szerelmesei. Az esküvőkorzó magában foglal majd egy szolgáltatói standokkal övezett esküvői kiállítást és egy pároknak szóló kulturális szórakoztató programot. A hozzá kapcsolódó Esküvők Éjszakája pedig az ország több pontján teszi lehetővé a magyar jegyespároknak, hogy az esküvői helyszíneket megtekintsék. „Amitől ez más, mint a többi esküvői kiállítás, az az, hogy az épület adottságából kifolyólag összekapcsoljuk a Korzó Dísztermében tartott Jegyesek báljával, valamint, hogy a rendezvényt nem a klasszikus délelőtt 10 órai kezdéssel és 18 órási zárással, hanem "éjszaka", vagyis 16-03 óra között tartjuk.„ – fogalmazott Igari Balázs. Az érdeklődők az eskuvokorzo.hu honlapon részleteket is olvashatnak.
PLAKÁT (katt.)
 
2019.01.10
Készítette: NeoSoft
Fel