Ma 2018. május 26. szombat - Fülöp, Evelin napja van. Holnap Hella napja lesz.

Sukoró vízhiány - 2018 05 14 - 2018 05 18


Tájékoztatásul közöljük, hogy Sukoró település területén előre tervezett karbantartási munkák keretében
 
2018. május 14. – 2018. május 18. között
az ivóvízhálózaton az ivóvízhálózat szivacsos mosatását, mechanikai tisztítását végezzük.
 
 
A munkavégzésünk következtében az ivóvízhálózaton szolgáltatott ivóvíz átmenetileg korlátozásra kerül, az alábbi utcákban.
 
 
 
Körmös u., Páskom út, Iharos út, Borostyán u., Lankás u., Jávorfa u., Juharos u., Görbe u., Magos u., Csend u., Kalász u., Köpüs u., Berkenye u., Szőlőhegy u., Erdőalja u., Fagyal u., Galagonya u., Fenyves u., Forrás u., Nadapi u.
 
 
A napi munkavégzések pontos helyszíneiről a DRV INFO vonalon érdeklődhet!
Az érintett területen az adott időpontban tartályos ivóvízszállítással biztosítjuk az ivóvízellátást. A tartályos ivóvíz igényt a DRV INFO vonalon kérjük bejelenteni!

 
A munkavégzésünk alkalmával az ivóvízhálózaton szolgáltatott víz vízzavarosodás következtében átmenetileg opálossá válhat, esetenként sötétebb fekete víz tapasztalható a vezetékben kicsapódott, felkeveredett vas-mangán tartalom következtében.
 
A szolgáltatott ivóvíz egyéb paramétereiben semminemű változás nem következik be, továbbra is a szabványoknak megfelelő.

 
A DRV Zrt. kiemelten kezeli a szolgáltatott ivóvíz minőségét, amelynek fenntartásához az ivóvíz vezetékek és szerelvények karbantartása, mosatása, fertőtlenítése is hozzájárul.
 
Részvénytársaságunk közzéteszi a fenti hirdetést a honlapján és a megyei hírlapban.
További információ, illetve a tartályautó helyszínre rendelése a Hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV INFO Vonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.
 
 
 
Az ezzel járó esetleges kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.
 
 
Tisztelettel: DRV Zrt.
 
 
2018.05.08
Készítette: NeoSoft
Fel